PRIJZEN

Onze prijzen


Eten bij Wok of the King is een echte belevenis. Voor iedereen is er iets lekkers te vinden. U kunt een tafel reserveren voor 2,5 of 3 uur.

Concept

Eten bij Wok of the King is op basis van All you can eat . Dat wil zeggen dat je onbeperkt kunt opscheppen van alle gerechten. Of u nu 5x iets van de Wok of Teppanyaki pakt of liever geniet van de gerechten uit ons buffet. Dit is onbeperkt mogelijk binnen uw tijdsarrangement.

Verspilling

Verspilling zien wij als zonde. Om verspilling zo veel mogelijk tegen te gaan hebben wij daar een regeling voor. U kunt zo vaan en zo veel pakken van al het eten en drinken. Eet of drinkt u echter iets niet op, dan betaalt u daarvoor. Voor elk koud gerecht (of deel daarvan) brengen wij € 1,- in rekening. Eet u een warm gerecht niet op, dan kost dat € 2,- en laat u een drankje staan dan kost dat ook € 1,-
confetti

Jarig?

Bent u binnenkort jarig en wilt u dit vieren met uw geliefde maar geen zorgen maken over wat iedereen lust en de hoeveelheid die zij nuttigen? Dan is uw verjaardag vieren bij Wok of the King een ideale oplossing. U betaalt een vast bedrag voor uw gasten ongeacht de hoeveelheid die zij eten & drinken.

En u als jarige krijgt ook nog eens 50% korting!

* bij een minimaal van 4 volwassene betalende personen, niet geldig op feestdagen of i.c.m. andere acties.

Grote groepen, een familie of bedrijfsfeest. Wok of the King kan tot 300 personen plaatsen.

Let op Wij hanteren op feestdagen een afwijkend tarief.


BELANGRIJKE MEDEDELING

I.v.m. de nieuwe corona maatregelen hebben wij een belangrijke mededeling.

Ons restaurant en haar personeel houdt zich aan de nieuwe richtlijnen van onze overheid ondanks de versoepeling van 5 juni a.s. is er nog onduidelijkheid wanneer wij het live-cooking en buffet weer openen, hierdoor zijn wij helaas nog gesloten tot 30 juni.

Hopelijk zien wij u weer snel terug.

Wij vragen u regelmatig de website en het nieuws in de gaten te houden wanneer u ons weer kunt komen bezoeken.

Blijf gezond en zorg voor elkaar!